A www.babafejlodese.hu sütiket használ. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához.

 
 

Vélemények

Kismamák véleménye a Pocifix párnáról

"Kedves Erika! A párna nálunk bevált, elsősorban a kislányom refluxa miatt rendeltem, arra fektetve etetem. Az egyetlen észrevételem, hogy célszerű lenne nyári, vagy valamilyen más anyagból készült huzatot is gyártani rá, mert a nagy melegben hiába tettem a tetejére tetra pelust, így is nagyon meleg volt a plüss huzat miatt. A huzat nekem annyira nem tetszett, mert bár kellemes a tapintása, de nem praktikus, nem állja a gyűrődést, a sok-sok mosást (bukás, büfi, stb). Ez az egyetlen amin változtatnék. Ezt leszámítva elégedett vagyok a termékkel."
Üdvözlettel, Angyal Julianna

 

"Kedves Erika! Nagyon kedvelem a Pocifix párnát, soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen "egyszerű" szerkezettel könnyebbé varázsolhatom mindennapjaimat. Igaz nem mindig pont arra használom, amire kitalálták :), pl. már fotelba a hátam megtámasztásának is jó, de használtam rendeltetésszerűen is mivel már megvolt a baba mikor vettem, elsősorban a pici megtámasztására szoptatáskor. Most már próbálkozom hason ráfektetni, mint ahogy a képen is látszik. Kicsit túlragoztam, egyszóval köszönöm a kérdést, tökéletesen elégedett vagyok. További szép napot!" Üdvözlettel: Vargha Ilona

 

"Kedves Erika! Eleinte a sok bukás miatt használtuk a párnát, nagyon tetszett a lányomnak, hogy jobban tud nézelődni. Nyáron pedig a nagy melegben mindig azon etettük, mert így nem volt melege, kényelmesen elfeküdt a Pocifixen, mi is kényelmesen mellé feküdtünk, aztán el is aludt rajta. A mai napig így eszik általában, most pl. azért alszik rajta este is, mert náthás, és jobban kap levegőt a Pocifixen. Úgyhogy nekünk nagyon-nagyon hasznos a mai napig, pedig mar 8 hónapos. Hálásan köszönöm még egyszer!"
Üdvözlettel: Marcsi, Fanni anyukaja

 

"Kedves Erika! Mi nagyon szeretjük a párnát. Kislányom nagyon bukós, bármikor, bármennyit képes bukni, még vízszintes helyzetben is. De ez a párna olyan jó szögben tartja a kis gyomrát, gyomorszáját, hogy nem jön neki semmi vissza és ha esetleg vissza is jön, nem megy a légcsőbe. Éjjel büfiztetés nélkül is nyugodt szívvel teszem vissza a kiságyba a párnára. Mindenkinek csak ajánlom, akinek olyan problémája van, mint nekünk!"
Rutkai Ágnes

 

"Kedves Kocsis L. Erika! Kisfiam mikor egy hónapos lett akkor bukkantam rá a Pocifix párnára. Sajnos szopizni nem tudott, ezért tápszert kapott és nagyon sokszor visszajött neki. Megemeltük a kiságyának a fejrészét, de sajnos nem volt elegendő. Amióta ezt a párnát használjuk, azóta nem jön neki vissza csak az a "normál" mennyiség és én is nyugodtabban alszok. Szerencsére nem csak az alvásnál vettük hasznát, hanem az ébren töltött időben is hasznát tudjuk venni hiszen erről a párnáról hamarabb emeli fel a fejét hasról, mint ha csak simán leraknám a földre. Jó választásnak bizonyult ez a párna." Köszönettel: Sántáné Kucsora Rita

 

"Kedves Erika! Én személy szerint nagyon megszerettem a Pocifix párnát. A párna nélkül nem tudtam a kisfiamat hasra fektetni, mert akkor elkezdett ordítani. A Pocifixnek köszönhetően megszűnt a sok sírás, hiszen a picikém hason fekve már gátak nélkül tudott játszani a párna alátámasztásának köszönhetően. A későbbiekben pedig mikor megfázott és alvás közben nem kapott levegőt a bedugult orra miatt, akkor a párnát a kis feje alá tettem és akkor nem dugult be annyira az orra és kapott levegőt, így nyugodtabban tudott aludni."
Szép napot!  Tisztelettel: Orosz Irén

 

"Kedves Erika! A párnát az unokámnak vettem, sokat használják és nagyon szeretik.
Ráadásul egy SMA betegségben szenvedő kisbabáról van szó, így nagy segítség számára, hogy könnyebb kézbe venni, meg szoptatni is vele. De játék közben, a kezei fejlesztésénél, a háta megtámasztásánál is nagyon jó. A fejemelésre vonatkozó alkalmazását is szeretik, bár azt a betegsége miatt a 4 hónapos baba csak segítséggel tudja használni, de jó, mert a mellkasát megtartja, így könnyebb vele a fejtámasztós foglalkozásokat csinálni.
Az Baba fejlődése e-book-ot elsősorban én olvasom. Mivel 30 évesek elmúltak a gyerekeim, így nagyon hasznos, mert egy csomó dolgot felelevenít bennem. Életünkben először találkozunk ezzel (SMA) a genetikai eredetű betegséggel, a családban senkinek sem volt, így elsősorban a párna az, amit használunk, a könyvben leírtakat sajnos kevésbé, mert a picinek speciális foglalkozásokra van szüksége."
Üdvözlettel: Tapodi Katalin

 

"Kedves Erika! Köszönöm megkeresését. Elégedettek vagyunk a párnával, sőt a nagyobbik fiam is használja, igaz nem feltétlenül rendeltetésszerűen. (Legalábbis úgy gondolom a párna=lovacska az nem  biztos, hogy rendeltetésszerű). Nekem is bevált a szoptatás során, én ülve a hátamat/derekamat támasztottam ki vele. A kisfiam most épp a fejemelgetést gyakorolja rajta, illetve ezzel próbálom kitámasztani, mert mindig a hátán akar feküdni. A bukásos probléma szerencsére sokat javult, aminek orvoslásában a párna teljes mértékben nem segíthetett, mert nem csak a bukás volt a gond. A Lactase Comfort csepp volt a megoldás, azóta megszűntek a borzalmas délutánok, esték, most már nyugodt, kiegyensúlyozott baba. A párnáról a kiságyból is tud nézelődni, így azt hiszem, mi eléggé kihasználjuk, örülök, hogy megvettük. Még valami: a huzat színe, anyaga is szuper! :-)
A könyvet olvasgatom, szerintem hasznos tudnivalókat tartalmaz.
Sok sikert és sok vásárlót kívánok!" Üdvözlettel: M. Hajni

 

"Kedves Erika! A Pocifix párnával meg vagyunk elégedve, a kislányunk előfordul, hogy bukik, így sokat fekszik a párnán. Az e book-ot megtenné, hogy elküldi újra, mert nem találom... Valószínűleg elkavartam.
Köszönöm." Üdvözlettel, Bernadett

 

"Kedves Erika! Köszönöm szépen az érdeklődést! A mi történetünk a párnával ott kezdődött, hogy a 3 hónapos kisfiam nagyon nem szeretett hason feküdni. A védőnő, és a gyerekorvos is azt tanácsolta, hogy márpedig erőltetni kell, ha sír, akkor is. Én viszont nagyon rosszul viseltem (talán rosszabbul, mint a kisfiam), hogy tétlenül nézzem a szenvedését, és hallgassam a sírását. Ezért próbáltam valami alternatív megoldást keresni a neten, mert biztos nem vagyunk egyedül ezzel a problémával (legalábbis reméltem). Így találtam rá a Pocifix párnára. Mióta megérkezett a párna, majdnem minden nap használjuk. Eleinte csak pár percet bírt rajta lenni a baba, de utána napról napra hosszabb időt tudott/tud eltölteni hasalva sírás/nyűglődés nélkül. Most már mosolyog is közben, ami nagy könnyebbség számunkra. Bár még mindig nem a kedvenc pozíció a hason fekvés, de a párnával szerintem szép lassan megszerettetjük vele. És most már én is megnyugodtam, hogy a kisbabámnál nem fog kimaradni egyik fontos mozdulatsor sem.
Az e-book-ot is nagyon hasznosnak találtam. Mindig megnézem benne, hogy az adott hónapra mit várhatunk a babánál, és hogy mire kell odafigyelni."
Köszönettel: Boglárka

 

"Kedves Erika! Nagyon elégedettek vagyunk a Pocifix párnával! Kislányom sokat bukott mielőtt használni kezdtük, de mióta ezen alszik, jóval kevesebb a probléma, és rengeteget játszik is rajta napközben." Köszönettel: Zsófi
 

 

"Kedves Erika! Teljesen elégedett vagyok a párnával. Egyelőre a bukás elleni és a hasalós funkciót használjuk, és szuperül bevált. A könyvet pedig folyamatában olvasom, ahogy nő a pici. Sok hasznos információ található benne. Boldog Karácsonyt kívánok!"
Üdvözlettel: Pálinkásné Horváth Lídia

 

"Kedves Kocsis L. Erika! Nagy hasznát vettem a párnának. Nagyon bukós babám volt, miután a párnán altattam, ha nem is teljesen, de nagyon visszafogta a bukások számát. Sajnálom, hogy már csak akkor találtam rá, miután megszületett a fiam, nagy pocakom volt, jó lett volna, ha előbb hallok a termékről. Most adom oda a barátnőmnek, ő még csak 20 hetes, neki szuper éjszakái lesznek vele. Az e-bookot még most is olvasgatom, sok hasznos információt találok benne, első babás anyukáknak ajánlani tudom. Mindent köszönök!"
Tisztelettel: Alföldi Andrea

 

"Kedves Erika! Szeretjük a párnát, igaz már kinőttük, de "szopcsinál" még jó támaszték, napközbe pedig a kúszás-mászás során nagyon jó átmászni  rajta, legalább is a kislányom nagyon élvezi, igaz már többnyire emelgeti. Mint első babás anyuka, segítség volt számomra a Baba fejlődése e-book."
Melinda

 

"Kedves Erika! Facebookos üzenetben még képet is küldtem - hogy immár kislányomnak használom oldal alváshoz, csak semmilyen reakciót nem kaptam! Egyébként nagyon szerettem, vittem magammal mikor mentünk wellness-ni :) Köszönöm, nagyon hasznos termék! Kellemes Ünnepeket és nagyon sok elégedett vásárlót kívánok Önöknek!"
Üdvözlettel, Harnos Ági

 

Ha szeretnél még több véleményt olvasni, kattints ide! >>>